Kärkimedia

Kärkimedia-sanomalehdet, viikkolehdet ja verkkolehdet tavoittavat n. 4,2 miljoonaa lukijaa.

Kärkimedia on Suomen suurin sosiaalisin media; sanomalehden sanaan luotetaan, niistä haetaan tietoa sekä taustoitetaan asioita ja ne saavat aikaan puheenaiheita. Sanomalehdet ovat myös tutkitusti ylivoimaisin kuluttajan ostopäätökseen vaikuttava media. Lukijat haluavat mainokset osaksi sanomalehteään.

Kärkimedian omistaa 34 oman paikkakuntansa arvostetuinta sanomalehteä, joista yksi on sanomalehti Keskipohjanmaa.

 

Kärkimedia Paneeli
Tulokset kampanjan toimivuudesta jopa 48 tunnissa

Kärkimedia Paneeli on Suomessa syksyllä 2005 käyttöönotettu tutkimustyökalu, jonka avulla mitataan sanomalehtikampanjoiden toimivuutta yhteismitallisesti koko valtakunnassa.  Paneeli koostuu lehtikohtaisista lukijapaneeleista, joissa lukijat vastaavat tutkimuskyselyihin internetissä. Kampanjoiden jälkimittaustutkimuksissa panelistit vastaavat standardoidun lomakkeen mukaan kysymyksiin

Useita eri hyödyntämismahdollisuuksia
 Kampanjoiden jälkimittaus:  ostohalu, huomioarvo, erottuvuus, persoonallisuus, mielikuva jne.
Esitestaus: luovien toteutusvaihtoehtojen vertailu
Ad hoc eli asiakas ja toimialakohtaisesti räätälöidyt tutkimukset

Mikä komeinta, Kärkimedia Paneeli on osoittanut myös sen, että Suomessa sanomalehtimainonta toimii paremmin kuin missään muussa maassa!

Paneeli on valtakunnallisesti vertailukelpoinen ja tulosraportointi erittäin nopea, ensimmäiset tulokset ovat saatavilla 48 h kuluttua!

Yrittäjä! Lisätietoja tutkimuksesta saat mediamyyjältäsi

 

Haluatko olla mukana Keskipohjanmaan Paneelissa?

Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä, ja paneelissa voit omalta osaltasi vaikuttaa lehden kehittämiseen lukijan näkökulmasta.

Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Saat enintään neljä kyselyä kuukaudessa Internetin kautta, ja vastaaminen vie kerralla 5 – 10 minuuttia. Kysymykset liittyvät yleensä lehdessä olevaan mainontaan ja joskus myös toimitukselliseen sisältöön.

Paneelissa voit myös kerätä pisteitä, jotka oikeuttavat palkkioihin. Jokaisesta tutkimuskierroksesta saat 15 – 90 pistettä, ja palkintoihin oikeuttavia pistetasoja on kaksi: 500 pisteen ja 900 pisteen tasot. Palkinnoiksi voit saada esimerkiksi Ässä-arpoja, elokuvalippuja, USB-muistitikkuja, lahjakortteja tai voit lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen.

Paneelissa mukana oleminen edellyttää Internet-yhteyttä sekä sähköpostiosoitetta. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin, kun haluat ja sinulla on aikaa, ja voit myös lähteä paneelista milloin haluat.

Tutkimustiedot kerätään tietopankkiin, ja vastaajien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina.

Siirry rekisteröitymislomakkeeseen tästä

Kyselyt toteuttaa Keskipohjanmaalle yritys nimeltä RAM (Research and Analysis of Media). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä RAM:iin info@rampanel.com

 

 

KP24 ja BIG24 sähköiset mediat
KP24 ja BIG24
Nyt voit muokata itsellesi sellaisen etusivun kun haluat.

Lue lisää »
Vauvauutisia
Vauvauutisia
Vauvauutisia

Lue lisää »
Kärkimedia
Kärkimedia - yhdellä mainospäätöksellä miljoonien huomio
Kärkimedia-paketilla yli neljä miljoonaa säännöllistä lukijaa

Lue lisää »
Etuasiakasedut
Kestotilaajana pääset etuilemaan tänäkin vuonna!
Kestotilaajana saat eniten monipuolisia rahanarvoisia etuja ja monipuolisia elämyksiä. Hyödyt useista ilmoitus- ja tilauseduista, pääset etuhintaan ajankohtaisiin tapahtumiin.

Lue lisää »

Keski-Pohjanmaan
Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu
Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj

Rantakatu 10
PL 45
67101 KOKKOLA
Puh. 020 750 4400