Ajankohtaista
Uusi KP24.fi on julkistettu

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino astui uuteen aikaan 22.2.2012, kun konsernin yhteinen verkkopalvelu kp24.fi otettiin uudistettuna käyttöön.


KP24.fi koostuu hyvin monen eri toimijan tuottamista sisällöistä.

Perustana on Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n toimittajien yhteisesti toimittamat uutiset sekä kuvatarjonta. Maakunnan ulkopuolisten uutisten osalta luettavissa on myös Suomen Tietotoimiston uutissähkeet sekä Lehtikuvan kuvatuotanto.

KP24.fi:ssä tärkeä rooli on myös kaikkien teidän lukijoiden mielipiteillä. Niin kunkin jutun loppuun kuin teemoittain kuka tahansa voi jättää julkaistavaksi mielipiteitä periaatteessa kaikesta mahdollisesta.

Ilmatieteen laitos tuottaa sivuille lähes tunnin välein päivittyvän säätiedotuksen. Sääpalvelusta näkee lähitunneille lämpötilan ja tuulen muutokset sekä odotettavissa olevat sadealueet.
Palvelusta voit myös hakea paikkakuntakohtaisen ennusteen satoihin suomaisiin kuntiin ja tuhansiin ulkomaisiin kohteisiin peräti kahdeksaksi seuraavaksi vuorokaudeksi.

Tapahtumakalenteri kokoaa nimensä mukaisesti tapahtumat sekä Kauppatori alueen yritysten ajankohtaiset asiat. Palvelussa on myös kattava alueellinen yritysrekisteri.


22.2.2012  

KP24 ja BIG24 sähköiset mediat
KP24 ja BIG24
Nyt voit muokata itsellesi sellaisen etusivun kun haluat.

Lue lisää »
Vauvauutisia
Vauvauutisia
Vauvauutisia

Lue lisää »
Kärkimedia
Kärkimedia - yhdellä mainospäätöksellä miljoonien huomio
Kärkimedia-paketilla yli neljä miljoonaa säännöllistä lukijaa

Lue lisää »
Etuasiakasedut
Kestotilaajana pääset etuilemaan tänäkin vuonna!
Kestotilaajana saat eniten monipuolisia rahanarvoisia etuja ja monipuolisia elämyksiä. Hyödyt useista ilmoitus- ja tilauseduista, pääset etuhintaan ajankohtaisiin tapahtumiin.

Lue lisää »

Keski-Pohjanmaan
Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu
Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj

Rantakatu 10
PL 45
67101 KOKKOLA
Puh. 020 750 4400